Új típusú menet- és bérletjegyek

A T-Busz tatabányai Közlekedési Kft. 2018 augusztusában elővételi pénztáraiban illetve új jegy- és bérletértékesítő automatáiban új típusú menet- és bérletjegyek értékesítését kezdte meg.

Vásárláskor a jegyeket és a bérleteket minden alkalommal helyben – az automatákból és az elővételi  pénztárakban – speciális papírra nyomtatjuk.

A megvásárolható jegy- és bérlettípusok, valamint az áruk is változatlan maradt. A menetjegyeket az eddig megszokott módon, az utazás megkezdésekor kell érvényesíteni

Az új automatáknál a bérletvásárláskor lehetőség van az igazolványszámot megadni, amelyet a bérletszelvényen feltüntetünk. A bérletvásárláskor megadott személyes adatokat nem tároljuk, nem használjuk fel egyéb célra, és nem adjuk át harmadik félnek.

Az új rendszer bevezetésével viszonteladóinknál továbbra is megvásárolhatók a nyomdai úton előállított  menet -és bérletjegyek.Az előre nyomtatott jegyeket (nyomdai termékek) az érvényességi idejükön belül lehet használni.

Menet- és bérletjegy értékesítő automaták (TVM)

Társaságunknál üzembe helyezett automatákból a díjszabásban megtalálható menet- és bérletjegyek jelentős része megvásárolható. A készülékeket olyan megállókban helyeztük el, ahol szükségessé vált a kapacitás további bővítése.

Az automaták a menetjegyen kívül bérlet kiadására és számla kiállítására is alkalmasak. Többnyelvű menürendszerrel és érintőképernyővel rendelkeznek. Az érintőképernyős felületen keresztül rendkívül egyszerű a használatuk. Az új automatákat riasztóval és kamerás védelemmel szereltük fel. További információként az automata használatára vonatkozó vásárlói tájékoztató elérhető és letölthető itt.

A jegy- és bérletértékesítő automatáival kapcsolatban bármilyen probléma esetén Ügyfeleink az alábbi módokon tehetnek bejelentést:

  1. T-Busz telefonos ügyfélszolgálat telefonszámán:06-34/200-289.
  2. Az info@tbusz.hu e-mail címen.
  3. Személyesen a társaság székhelyén munkaidőben (2800 Tatabánya, Győri út 23.).

Menet- és bérletjegy értékesítő automaták megtalálhatóak:

  • Tatabánya autóbusz-állomás, Tatabánya, Győri út 7-9. Üzemidő: naponta: 0:00-24:00
  • Tatabánya kórház megállóhely (kórház felőli oldal) Üzemidő: naponta: 0:00-24:00
  • Tatabánya Omega Park Üzemidő: naponta: 0:00-24:00