Tisztelt Utasaink!

A T-Busz Tatabányai Közlekedési Kft. 2018 augusztusában elővételi pénztáraiban (Tatabánya autóbusz-állomás jegypénztár, Fő tér ügyfélszolgálat) illetve jegy- és bérletértékesítő automatáiban új típusú menet- és bérletjegyek árusítását kezdte meg.

Vásárláskor a jegyeket és a bérleteket minden alkalommal helyben – az automatákból és az elővételi  pénztárakban – speciális papírra nyomtatjuk.

A megvásárolható jegy- és bérlettípusok, valamint az áruk is változatlan maradt. A menetjegyeket az eddig megszokott módon, az utazás megkezdésekor kell érvényesíteni.

Az új automatáknál a bérletvásárláskor lehetőség van az igazolványszámot megadni, amelyet a bérletszelvényen feltüntetünk. A bérletvásárláskor megadott személyes adatokat nem tároljuk, nem használjuk fel egyéb célra, és nem adjuk át harmadik félnek.

Az új rendszer bevezetésével viszonteladóinknál továbbra is megvásárolhatók a nyomdai úton előállított  menet -és bérletjegyek.Az előre nyomtatott jegyeket (nyomdai termékek) az érvényességi idejükön belül lehet használni.

További információ és az automata használatára vonatkozó vásárlói tájékoztató elérhető honlapunkon a Szolgáltatások>T-Busz automata menüpont alatt.