Új típusú menet- és bérletjegyek

A T-Busz tatabányai Közlekedési Kft. 2019-ben elővételi pénztáraiban, viszonteladóinál illetve jegy- és bérletértékesítő automatáiban új típusú menet- és bérletjegyek értékesítését kezdte meg.

Vásárláskor a jegyeket és a bérleteket minden alkalommal helyben – az automatákból és az elővételi  pénztárakban – speciális papírra nyomtatjuk. Termékeinket viszonteladóinknál ugyanezen speciális papírra előre nyomtatott formában vásárolhatják meg.

A megvásárolható jegy- és bérlettípusok, valamint az áruk a díjszabásban meghirdetett áron vásárolható meg.  A menetjegyeket az eddig megszokott módon, az utazás megkezdésekor kell érvényesíttetni.

Menet- és bérletjegy értékesítő automaták (TVM)

Társaságunknál üzembe helyezett automatákból a díjszabásban megtalálható menet- és bérletjegyek jelentős része megvásárolható. A készülékeket olyan megállókban helyeztük el, ahol szükségessé vált a kapacitás további bővítése.

Az automaták a menetjegyen kívül bérlet kiadására is alkalmasak. Többnyelvű menürendszerrel és érintőképernyővel rendelkeznek. Az érintőképernyős felületen keresztül rendkívül egyszerű a használatuk. Az új automatákat riasztóval és kamerás védelemmel szereltük fel. További információként az automata használatára vonatkozó vásárlói tájékoztató elérhető és letölthető itt.

Az új automatáknál a bérletvásárláskor lehetőség van az igazolványszámot megadni, amelyet a bérletszelvényen feltüntetünk. A bérletvásárláskor megadott személyes adatokat nem tároljuk, nem használjuk fel egyéb célra, és nem adjuk át harmadik félnek.

Amennyiben vásárlásáról számla igény merül fel, az ügyfélszolgálaton emailben történő regisztrációt követően számláját postai úton küldi meg Társaságunk.

A jegy- és bérletértékesítő automatáival kapcsolatban bármilyen probléma esetén Ügyfeleink az alábbi módokon tehetnek bejelentést:

  1. T-Busz telefonos ügyfélszolgálat telefonszámán:06-34/200-289.
  2. Az info@tbusz.hu e-mail címen.
  3. Személyesen a társaság székhelyén munkaidőben (2800 Tatabánya, Győri út 23.).
Menet- és bérletjegy értékesítő automaták megtalálhatóak:
  • Tatabánya, autóbusz-állomás, Tatabánya, Győri út 7-9. Üzemidő: naponta: 0:00-24:00
  • Tatabánya, kórház megállóhely (kórház felőli oldal) Üzemidő: naponta: 0:00-24:00
  • Tatabánya, Omega Park Üzemidő: naponta: 0:00-24:00
  • Tatabánya, kertvárosi lakótelep megállóhely (SPAR felőli oldal) Üzemidő: naponta0:00-24:00